Nu er det nemmere at være offer på Fyn

Også samarbejdspartnere får nemmere adgang til Offerrådgivning Fyn

  • 30-01-13 21:38

I mange år har der været to offerrådgivninger på Fyn. Fra og med i dag, er der nu kun en, som dækker hele Fyns Politikreds.

For de næsten 1.000 borgere der årligt henvender sig til Offerrådgivning Fyn er der nu et fælles telefonnummer:

2368 6032. Telefonen besvares alle døgnet 24 timer, hele året.

Offerrådgivning Fyn har oprettet en mailadresse, hvis du vil vide mere, eller vil i kontakt med de frivillige rådgivere på en anden måde end telefonisk. Det er fyn@offerraadgivning.dk

Med den aftale der er indgået mellem Politidirektør Poul Løhde og Offerrådgivning Fyn, sikres alle borgere den samme service, når de har været udsat for en forbrydelse, er pårørende eller vidner. 

Formanden for Offerrådgivning Fyn, Vivi Kier, er meget glad for, at mange måneders arbejde med at gå fra to til en offerrådgivning nu er afsluttet, og sammen med de 23 rådgivere glæder hun sig til at hjælpe borgere, som er kommet i en meget vanskelig situation, og har brug for nogen at tale med, og ikke mindst støtte.

Afsluttende fortæller formand Vivi Kier, et de telefonnumre der tidligere har været brugt på Midt- og Sydfyn ikke er lukkede, men stadig vil blive besvaret, men nu med rådgivere der dækker hele Fyns Politikreds.