Offerrådgivning Fyn runder 15 år

Danmarks næststørste rådgivning markerer de første 15 år

  • 03-09-13 15:38

"Offerrådgivning Fyn har i år eksisteret i 15 år. Samtidig er vi flyttet til nye lyse lokaler - og alt dette fejrer vi med en

reception fredag d. 6. september 2013, kl 12 -15.

Vi vil fejre vores flotte frivillige arbejde igennem 15 år, samt vise vores nye lokaler frem", fortæller den lokale formand, Vivi Kier.

Og Offerrådgivning Fyn har meget at være stolte af: Alene i de sidste 11 måneder, har 655 fynboer nydt godt af, at rådgivere døgnet rundt er klar til at hjælpe ofre, vidner og pårørende på telefon 2368 6032.

Inden for dette kalenderår, er de to tidligere offerrådgivninger på Fyn lagt sammen i én, og med de nye praktiske lokaler nær banegården, råder rådgivningen over lokaler både i Odense og Svenborg. I det daglige arbejde, der udføres af mange frivillige og uddannede rådgivere, tilbyder rådgivningen at være personlig bisidder ved anmeldelse ved politiet, møde i retten, hos socialforvaltningen, advokater m.v.. Derudover ydes vejledning, støtte og omsorg til ofre for kriminalitet og ulykker, pårørende og vidner. Al hjælp er sikret anonymitet, og er gratis.

 OR6