Offerrådgivningen i Danmark styrker arbejdet for ofre, vidner og pårørende

Sekretariat skal styrke indsatsen lokalt og nationalt

  • 05-01-14 09:00

Det er et mangeårigt ønske, at Offerrådgivningen i Danmark får "fod under eget bord", og det er nu lykkedes. I flere år har vi fået lov til, at have en arbejdsplads ved Nationalt Forebyggelsescenter ved Rigspolitiet, men nu er det lykkedes, at få vores eget sekretariat i Fredericia. Vi har lejet os ind hos Videnpark Trekantsområdet i Fredericia, som har alle de servicefaciliteter som en moderne organisation har brug for.

Sekretariatet skal blandt andet yde administrativ støtte til de 12 lokale rådgivninger, samarbejdspartnere og bestyrelsen. Samtidig kan sekretariatet arrangerer møder og kurser i forbindelse med vores kontor, og rundt omkring i Danmark.

Med en administrativ medarbejder kan mange opgaver, som vi har ønsket løst, nu løses på en effektiv og professionel måde. 

Med oprettelsen af sekretariatet, er der sket en styrkelse af både det lokale og nationale arbejde for at hjælpe ofre, vidner og pårørende.

Fra 6. januar 2014 vil sekretariatet være åbent fra kl. 9 til 14 på hverdage, og adressen er Vesterballevej 5 i Fredericia.