Blændende samarbejde mellem Offerrådgivningen og politiet

Besøgende havde god tid og viste stor interesse

  • 09-09-14 13:36

På Sundhedsdagen i Roskilde deltog Offerrådgivningen for første gang.

Temaet var i år ’Sundhed i krop og sjæl’. Der var fokus på den mentale trivsel og bedre livskvalitet, og de 30 telte var overordentligt godt besøgt.

Else Vinæs var på standen og udtaler: "Jeg var glædeligt overrasket over så mange mennesker, der kom til vores telt på Hestetorvet. Folk havde god tid og viste umådelig stor interesse. Man må sige, det arrangementet forløb over al forventning. To politibetjente, Tom Keldskov og Ulla Smidt Breum stod sammen med mig i det nye telt. Deres fokus var indbrudssikring og hvordan man kan gøre det sværere at være indbrudstyv."

Jeg havde det nye materiale fra Offerrådgivningen med, forsætter Else Vinæs, og fik givet vores telefonnummer til de mange besøgende. Her var virkelig tale om synliggørelse. Samarbejdet med de to betjente var bestemt en stor oplevelse. De viste et stort engagement, og efter meget kort tid fortalte jeg også om tyverisikring og betjentene delte vores materiale ud og fortalte om rådgivningens mange forskellige arbejdsopgaver. Spørgsmålene var mangfoldige, folk fortalte åbenhjertigt om deres genvordigheder med indbrud og lyttede, når vi fortalte om rådgivertelefonen, der er åben i døgndrift: 72 41 17 50

En stor tak for hjælpen til de to politifolk. Der var en fornøjet stemning i teltet og vi havde mange refleksioner omkring vores nuværende og kommende samarbejde.